Sceptical Insecurity - Mother Knows Best

Nervsammanbrott

Nervsammanbrott innan arbetsintervju, normalt?
Idag ska jag på en arbetsintervju, jag HATAR arbetsintervjuer. Det är så fruktansvärt onaturligt och så läskigt. Där ska jag sitta och försöka prata så gott om mig själv, utan att låta självbelåten eller som att jag har en fullt utslagen hybris inflammation. Men samtidigt måste jag kommunicera hur grym och fantastisk jag är, på i stort sätt allt. Och även så måste jag skryta lite om att mina dåliga egenskaper, dom är egentligen superbra och kommer att kunna används på ett positivt vis och dom kommer att hjälpa mig att nå alla mål som ditt företag sätter upp för mig!
Nej usch, jag känner att detta är absolut ingenting för mig. Jag skulle aldrig heller vilja intervjua någon annan och tvinga dom att sitta i denna hemska situationen. Jag hade suttit där och haft så otroligt dåligt samvete över att jag gjort den andra personen, mitt emot mig i denna stela situation, super nervig. 

Hur som helst så ska vi träffas på en lunchrestaurang i huddinge, bara det känns ju konstigt? Men den ligger tydligen precis nedanför kontoret så det lär ju vara väldigt bekvämt för rekryteraren. Jag borde egentligen sluta skriva nu och ta och fundera ut vad jag ska ha på mig. Man vill ju vara lite blygsam men inte för uppstyltad eller proper, ska man ha svart på dig? Ska man ha kjol eller byxor? Jag vet i alla fall att byxor med hål i inte är en bra ide varken när man ska på arbetsintervju eller träffa sin partners föräldrar för första gången. (Ja jag hade hål i jeansen när jag träffade mina nuvarande svärföräldrar för första gången och ja det blev nästan upplopp).  Jag hoppas helt enkelt bara att jag inte gör ett för hemskt första intryck och att dom låter mig komma och jobba för dom även om jag inte är perfekt.