Sceptical Insecurity - Mother Knows Best

Så snyggt och bra

Det finns vissa saker som har blivit mer populär än andra och en sån sak som har blivit extra populärt dom senaste åren är marmorskivor. Det är något som man ser mer och mer och det finns i nästan alla hem mer eller mindre. Och det är bra tycker jag för det är så snyggt, det är en lyxig känsla och det är ett bra sätt att få det stilrent och snyggt i hemmet.
Det finns många fina marmorskivor i stockholm och det är ju inte så konstigt med tanke på att det är vår huvudstad.

Så fint och något som jag vill ha mer av

Ja jag skulle gärna vilja ha lite mer marmor i mitt liv, det är ju så snyggt och så praktiskt också. Och vill man inte renovera om hela hemmet med det så kan man ju köpa små saker som ett marmor fat eller skål eller skärbräda eller liknade.
Ja det kan göra att det känns lite roligare och fräschare hemma, det är fint att ha det i badrummet att ställa sin parfym på eller på natturs bordet. Ja det finns mycket som man kan göra.

Ja det är skönt att det finns i så många olika färger för det ger mer liv till det hela och det gör att man kan matcha det hela lite enklare och det blir väldigt fint då.
Ja det är kul när det finns mycket att välja på så att man kan matcha och mixa det så som man vill ha det och som man tycker är fint. Och det finns verkligen något för alla och det finn i så många olika prisklasser så att alla kan få tag på lite marmor som kan förgylla ens vardag och göra det fint som man vill ha det hemma.
För visst vill man ha det fint och snyggt hemma.