Sceptical Insecurity - Mother Knows Best

Bra att ha lite koll

När man hittar sitt drömhus så är det bra att kolla att det verkligen när ett drömhus och att det inte är några problem under ytan som säljarna försöker att täcka över. Då är det bra att ta lite hjälp av någon som kan det och som vet vad man ska kolla efter och vad det är som kan skapa problem.
Ja det är värt att göra en överlåtelsebesiktning så att man kan känna sig tagg med sitt husköp. Ja det är ett bra sätt att börja med sitt nya husköp.

Man vill inte har någon oväntad överraskning 

Nej när det kommer till hus så vill man inte ha några överraskningar som kommer att kosta en massa extra pengar. Så för att slippa att få en eventuell överraskning så gör man väl i att kolla upp så att allt stämmer innan man skriver på något kontrakt.
Alla vill vi väl ha vårar drömhem och det ser olika ut för oss alla, vi har olika syn och önskningar när det kommer till vårt boende och det är ju det som är härligt också att man har olika typer av intressen och smak. Det gör det roligt att kolla i inredningstidningar tycker jag, för där kan man hitta dessa olika typer av smaker och inrednings stilar som ger en lite inspiration.
Även om man själv inte vill ha det som dom kanske så kan man ändå få lite idéer på vad man kan göra och vad man bör tänka på när man inreder och så vidare. Så det är härligt att vi har olika stilar och olika smak på hur vi vill bo. Det är härligt i ens umgängeskrets att se hur olik ma har det hemma och att man ser hur det verkligen passar den vännen att bo på ett visst sätt och en annan på ett annat.